Nederlands

Winkelwagen (0)

Registreren Inloggen
snel geleverd uit voorraad • betaalbare topkwaliteit • groot assortiment
Zoeken

Betaalmethoden

Bestellen bij graffitidirect.nl staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken. Maximaal beveiligd.
De website van graffitidirect.nl maakt voor iDEAL, overboekingen en creditcard betalingen gebruik van de betaalmethodes van MultiSafepay. Na Uw bestelling, wordt deze doorgestuurd naar het platform van MultiSafepay, waar uw financiële gegevens in alle veiligheid verwerkt worden onder een veilige verbinding. Na de betaling keert u terug naar de graffitidirect.nl website. U kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen.

Bankoverschrijving
Als u na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan wachten wij met het versturen van uw bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

ABN Amro bank: NL92ABNA0426004280
BIC: ABNANL2A


Kopen op rekening
Voor organisaties die uitsluitend op rekening kunnen kopen bieden wij deze mogelijkheid. Hiervoor stuurt u een e-mail naar [email protected] met het verzoek om op rekening te kopen. Na controle krijgt u dezelfde werkdag nog een antwoord van ons.


iDEAL
Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.
ideal